Duffel Bag Bäst i Test

År 2014 publicerade Bäst-i-test en test på olika resväskor. En av kategorierna var Duffel Bag. Vinnaren blev North Face Duffel Bag som kan köpas här.

Bäst i test - Duffelbag

Att North Face Duffel Bag blev vinnare i testet var minst sagt inte någon överraskning. Det är den modell som det säljs allra mest av i landet och den modell som ofta lyfts upp som bäst i test i flera andra länder. (Se exempelvis videon nedan)

Väskan finns i fem olika storlekar från 25liter upp till 150 liter och i en rad olika färger. Även konkurrenterna har olika storlekar och olika färger så det är knappast det som gör väskan unik. Men visst är det en fördel.

Det som gör att North Face Duffel Bag fått så bra kritik är framförallt dess hållbarhet och användarvänlighet. Den är uppbyggd av TPE-laminerad nylonväv som dessutom är ballistisk. Utöver det är den helt fri från PVC. Därmed skapas en väska som är slitstark, vattentät och lätt. Egenskaper som uppskattas av användarna.

the-north-face-duffel-bag-yellow

Bäst i test – En självklar och väntad vinnare – North Face Duffel Bag

Genom att använda kompressionsremmarna (4st) kan packningen pressas ihop till ett minimum och väskan kan sedan bäras på ryggen eller i handen. Med axelremmar som är justerbara och riktigt sköna får denna Duffel Bag riktigt bra betyg även på denna punkt. Däremot är det lite småpillrigt att få bort remmarna om man inte önskar ha dem. En annan nackdel är att det enbart är ett innerfack på innersidan av locket.

Men sammantaget är det den bästa modellen. Det visar sig i svenska och internationella tester. Men framförallt visar det sig i att det är den mest sålda modellen på marknaden.

  • Mycket slitstark och hållbar
  • Miljövänlig
  • Prisvärd för sin kvalité

Vilken storlek passar dig?

X-Small – 33 Liter – Beställ här

Small – 50 Liter – Beställ här

Medium – 70 Liter – Beställ här

Large – 90 Liter – Beställ här

Här kan du läsa lite mer om Duffel Bag och även om dess ursprung och historia.

Engelsk recension på North Face Duffel Bag

 

North Face Duffel Bag har även fått mycket bra internationella recensioner. Här en engelsk recension av GearBuyer. Redan i inledningen lyfter han fram att det är den mest populära duffelbagen. ”This is far away the most popular Duffel Bag that is produced today. Outselling any other Duffel Bag….”

Bäst i test - Duffelbag

Kabinväskor