Packa Rätt – Här är bagageguiden som gör det lätt

Hur mycket bagage får du ha med på resan?

Har du upplevt osäkerhet kring hur stort ditt handbagage får vara eller hur mycket det får väga? Det är du inte ensam om. Det råder nämligen en generell ovisshet kring detta ämne.

Beroende på destination samt hur lång resan är väljer många att antingen enbart ta med ett handbagage eller att checka in ett bagage. Oavsett val så är det viktigt att veta hur mycket din väska får rymma samt hur stor den får vara. Olika flygbolag har olika regler som gäller ditt bagage.

Mest bagage för pengarna

Oavsett om du väljer en solsemester eller en vintersemester kan det hända att ditt bagage växer under semestern. Expedia har därför utvecklat en interaktiv guide där du enkelt kan få information om vilka krav olika flygbolag ställer på resenärernas bagage.

Guiden har samlat information ifrån de största och vanligaste flygbolagen och sammanställer det på ett smidigt och enkelt sätt. Du kan filtrera på olika faktorer såsom mått, vikt, flygbolag, handbagage eller incheckat bagage. Detta gör dig fullt förberedd inför din resa!

Skulle det uppstå ytterligare frågetecken finns det en länk direkt till respektive flygbolags bagagepolicy. Med hjälp av ett par få knapptryck behöver du inte längre vara orolig inför resan och du får information om flygbolagen som ger dig mest bagage för pengarna!

Kabinväskor