Recension av väskan Samsonite Ecodiver

Kabinväskor

 

Samsonite Ecodiver är en snygg och tålig duffelväska från en välkänd väsktillverkare. Men vilka egenskaper har väskan, är den miljövänlig och går den att låsa? Dessa frågor och fler får du tydliga svar på i denna recension.

Väskan kan köpas hos Samsonite 

Snabba fakta

Garanti 5 år
Material Återanvänd PET-plast
Mått 55 x 40 x 20 cm
Volym 48 liter
Vikt 2,3 kg

Unika egenskaper för Samsonite Ecodiver

1. Väskan är säker

Samsonite Ecodiver är bestyckad med reflexer som ökar väskans synlighet i mörker. Utöver det inkluderas alltid ett TSA-certifierat lås som håller borta tjuvar.

2. Väskan tål vatten

Denna väska är inte helt vattentät, men den tål faktiskt vatten på ett bra sätt. Samsonite Ecodiver är nämligen vattenavvisande tack vare att väskans tyg är specialbehandlat med hjälp av vacuumteknik.

3. Förstärkta handtag

Samsonite Ecodiver har enbart förstärkta handtag för att det ska vara säkert och smidigt att bära väskan.

4. Miljövänlig

Väskan är miljövänlig tack vare att stora delar av materialet består av återvunna 0,5 liters PET-flaskor.

5. Ett smidigt främre fack finns tillgängligt

Om du behöver förvara saker såsom solglasögon och dricka är det smidigt att ha ett mindre fack som är lätt att öppna på sin kabinväska, och det får du med denna väska.

Samsonite Ecodiver erbjuder nämligen ett smidigt framfack som är lätt att öppna och försluta, och som förvarar dina ägodelar på ett säkert sätt.

Snabba fakta om väsktillverkaren

Samsonite är världens i särklass största väsktillverkare. De tillverkar alla typer av väskor, så även kabinväskor. Företaget grundades år 1910 i Colorado, USA, och hette vid den tiden The Shwayder Trunk Manufacturing Company.

Vad kostar en Samsonite Ecodiver-väska?

Priset för din Samsonite Ecodiver-väska beror främst på storleken och vilken återförsäljare du köper väskan från. En Samsonite Ecodiver-väska i storlek medium kostar idag cirka 2 000 kr.

Du kan sänka priset ytterligare

Vissa e-butiker tar emot rabattkoder som gör att du kan köpa din Samsonite Ecodiver-väska till ett billigare pris. För att nämna ett exempel erbjuder rabattsajten Coupino rabattkoder för Väskan.com, som i sin tur säljer massor av kabinväskor. Värt att veta är också att det inte kostar någonting att använda en rabattkod.

Kabinväskor